КОМПАНИЯТА

КОМПАНИЯТА

Основана през 2016-та, "Гурменица" променя представите за айвар & малиджано експириънс. Макар да е напълно ориентирана към потребителското преживяване, "Гурменица" не следва никакви модерни тенденции и трендове, а се придържа към класическия лоу-тек в производството на айвари. Базирана в прованса на Северна Македония, "Гурменица" произвежда зеленчукови изделия с висока добавена стойност, насочени към градските потребители с вкус и обоснована претенция.

ТЕХНОЛОГИЯТА

ТЕХНОЛОГИЯТА

Оупън еър фийлдс технологията заляга в нашето производство. Това е технология, излагаща зеленчуците на пряка слънчева светлина, но и на дъжд. Благодарение на тази интеракция в "Гурменица" се използват най-качествените зеленчуци, които могат да се родят в Северна Македония. Което само по себе си означава, че по-качествени зеленчуци просто не могат да съществуват. Следват процеси на бойлинг и овкусяване със сол и мазнина, добита с олд фешън пресоване на слънчогледови сийдс. Така се постига неповторимият вкус на "Гурменица".

ЕКИПЪТ

ЕКИПЪТ

"Гурменица" се твори от експерти с десетилетен опит. Млади по дух, те гарантират, че до града достига ултимативно селско качество. През ръцете на нашите професионалисти са преминали стотици, че и хиляди тонове продукция, което е развило експертизата им до крайност.

СЕЛОТО Е ТУК И ТЪРСИ ТЕБ

Senior Manual Quality Assurance & Beta Taster Specialist

Селото е тук и търси теб

Търсим амбициозен Senior Manual Quality Assurance & Beta Taster Specialist*, който да се присъедини към екипа на Гурменица Корпорейшън – „РОСТАР БГ“ ООД. За да подадеш кандидатура за отворената позиция, трябва да натиснеш бутона "кандидатствай" по-долу и да попълниш Гугъл формата.

Job Description:

Нашият динамичен екип търси градски човек, който публично да разгърне експертизата си в сферите на айвара, малиджаното и червените пеперончини. Ярък професионалист, който да представя ултимативно високите вкусови качества на нашите продукти.

Main Responsibilities:
 • Да опитва нашите продукти и чрез облизване, примляскване и звуци като "м-м-м-м" и "уау" да изразява отношението си;
 • Веднъж месечно да предоставя писмени ревюта (до 30 реда), които с богат език описват качествата на продуктовите линии на "Гурменица";
 • Да изпълнява тест и демо-плановете, изготвени от компанията.
Job Requirements:
 • Поне 15+ години опит в яденето на лютеници и айвари
 • Няма лактозна непоносимост! Част от продуктите в портфолиото ни съдържат сирене.
 • Идеалният кандидат е вкусово обучен от баба си. В "Гурменица" вярваме, че отгледаните от своите баби кандидати са с изградени високи критерии към домашните и селски продукти.
 • Разбира от хляб! Хлябът е основен хардуер при консумацията на айвар и мелиджано и експертизата е от значение
 • Няма глутенова непоносимост! Понякога тестовете ни включват консумация на айвар с глутенов хляб!!!
 • Да е от София или да живее на територията на град София! Ние сме селски вкус за градска употреба и за тази работа ни трябва столичанин.
Benefits:
 • Working remotely
 • Flexible working hours
 • Възможността пръв да опитваш новите ни продукти
 • Атрактивна форма на заплащане: всеки месец получаваш 10 буркана с продукти "Гурменица" безплатно!
 • Бонусна система! Допълнителни буркани при добро представяне!!!

*Офертата представлява покана за кастинг за избор на freelancer, без сключване на трудов договор или назначаване на длъжност.

Важно:
“Селото търси теб.” е рекламна инициатива на "РОСТАР БГ" ООД насочена към популяризиране на всички продукти с търговска марка “Гурменица”. С настоящата инициатива, целта на "РОСТАР БГ" ООД не е привличането на работни кадри или сключването на какъвто и да било вид Трудов договор. С попълването на този формуляр, Вие кандидатствате за участие във видео кастинг, който ще бъде заснет само с участници, получили покана от организатора на кампанията. Ако бъдете избран/а за видео кастинга, с Ваше писмено съгласие, кадри с Вашето участие от кастинга ще бъдат използвани за рекламни видео материали за продуктите “Гурменица”. За участието си, Вие ще получите предварително обявен хонорар. Предварително ще Ви бъдат изяснени и всички останали подробности относно условията по ангажимента Ви. Ако след явяване за видео кастинга, Вие бъдете избран/а за “Бета тейстър”, това означава, че ще Ви бъде предложен допълнителен ангажимент, свързан с рекламна дейност за продуктите “Гурменица”. Този допълнителен ангажимент ще се изразява в писането на текстове във формат "творческо ревю на продукт" с определена дължина. С избрания “Бета тейстър“ ще бъде сключен договор за 6 месеца. За този допълнителен ангажимент, Вие отново ще получите предварително обявен хонорар и ще бъдете предварително запознат/а с всички останали подробности относно условията по ангажимента Ви.

Общи клаузи:
Организаторът на кастинга си запазва правото да промени условията или да прекрати кампанията по всяко време, като уведоми за това участниците по реда за публикуване на настоящата покана, без да дължи компенсация на участниците, които вече са попълнили въпросника.

Този сайт ползва бисквитки, за да функционира
правилно. А продуктите в него ползват
бабини рецепти и гурме експертиза
за да ти е много вкусно.

Разбирам